Здравейте,

Позволете да ви запозная с работата ми. Когато човек има повод да празнува, след цялостната организация идва и потребността от това някой да се погрижи и за доброто настроение на празника. Почти винаги най-добрият избор е дисководещ. Дали ще бъде фирмено парти, семейно тържество или сватба винаги правилния избор е важен. Когато става въпрос за сватбено тържество, музиката, която DJ-я пуска е основен движещ елемент. При правилния подбор винаги резултата е на лице - истинско забавление и сватбено парти. Професионалният диджей може да изпълнява и функцията на водещ за дадени ритуали - при посрещането и захранването на младоженците, при чупенето на сватбената питка, хвърлянето на сватбения букет и жартиер. Но определено най-много усмивки има при кумската реч и рязането на сватбената торта. 
Когато екипът, който се грижи за вашето празненство, а именно диджей, фотограф и видео оператор работят в синхрон, всичко планирано минава гладко и спокойно!

Сватбеното тържество е важна стъпка от Вашият живот и трябва да бъде точно такова, каквото си го представяте. За съжаление не винаги в такива напрегнати моменти успявате да помислите за всичко, но се намесва професионалния екип, на който сте се доверили и най-вече на сватбения DJ. Той ще успее да разбере идеите Ви и да допринесе със съответните съвети и действия за реализирането им. Ако се доверите на правилния човек ще имате хубави спомени, но ако сбъркате един от важните дни в живота ви няма да ви носи положителни емоций. Така нареченият “дисководещ” е най-важният Ви избор, защото той забавлява вашите гости и води сватбата ви. Вярвам че избирате много прецизно сватбената агенция, сватбения фотограф и ресторанта, в който сте решили да празнувате, но правилно планиращият човек търси първо “двигателят” на сватбения ден - DJ-я!
     Как протича една добре планирана сватба?
  След ритуалната зала, венчавката и сватбената фотосесия идва и ред на мястото за парти. При предварително направена лична среща младоженците упоменават час, в който ще влизат в ресторанта. Преди това DJ-я се е подготвил от техническа гледна точка с подходящата за мероприятието апаратура и е пуснал музикален фон. 

  - Посрещането на младоженците, един важен момент, в който семейните ценности оказват своето влияние и сплутяват булка със свекърва и зет с тъща. 
  - Следва ритуал свързан с умението на булката да ритне сватбеното менче. 
  - Първи сватбен танц - това е първото нещо, което правят съвместно младоженците вече като семейство. 
  - Танц на кумувете, а младоженците танцуват с родителите си!
  - По стар български обичай първото хоро се повежда от булката.
  - Започва същинската част на сватбата, а именно танци и забавление!
  - Кумска реч
  По време на сватбеното тържество се правят предварително уговорени с младоженците ритуали като: хвърляне на сватбен букет, сватбен жартиер, разчупване на кумската пита, танц с пиле или прасе и “купуването” им, разрязване на сватбената торта.
  Евентуално при желание на младоженците може да се направят и игри, които да внесът още повече усмивки и настроение в атмосферата.